Alireza Lavasani aka ali.kabali har været en del af Hip Hop og Break-kulturen siden 1999. Først som udøvende breaker, og derefter som eventmager og DJ.

 

Siden 2010 har han afholdt battles og workshops såsom Esbjerg Just Begun, Break The Circle, Street Culture Festival, Urban Dance Festival m.fl.. Alt dette med formålet om at styrke kulturen og fællesskabet.

 

Udover hans årelange involvering i Break miljøet er Alireza også frontfigur for Esbjergs kultur- og gadeidrætsmiljø. Han var blandt andet en af nøglepersonerne til at få GAME Streetmekka til Esbjerg i 2016.

 

Alireza er kandidatuddannet indenfor Sport & Event Management fra Syddansk Universitet i Esbjerg, og har derudover en diplomuddannelse i Digital Content Marketing. Hans CV spænder bredt med erfaringer som Event- og Kommunikationskonsulent, Event Manager og Project Coordinator i organisationer såsom GAME, Rybners, Aarhus Kommune etc.

 

Til daglig arbejder Alireza som kommunikationsrådgiver og unge-coach, og er samtidig stifter af den frivillige forening, K.L.A.R. Academy, der afholder lærings- og mentoringforløb for unge i udskolingen. K.L.A.R. Academy er desuden hovedarrangør for Urban Dance Festival 2021 i Esbjerg. Ved siden af bruger han tiden på Crate Diggin’ for at finde og mixe svedige beats til de næste jams.

Kontakt:

ali@breakingdk.org

 
Ali.jpeg