top of page

Anderson, bedre kendt som B-boy Catatau, er fra Brasilien, han har danset og repræsenteret hip hop kultur siden 1996. Han er medstifter af Tsunami All Stars,

et internationalt respekteret crew, der åbnede døre for brasilianske breakere.

 

Han har danset til verdensberømte begivenheder, som International Battle of the Year, R16, HipOPsession og været dommer i Brasilien, Europa og Asien, herunder regionale kvalifikationer til Battle of the Year, R16 og B-boy World.

Catatau begyndte at undervise i dans i 2003 - regelmæssige klasser, workshops og foredrag på flere skoler, dansestudier og fængsler rundt om i Brasilien. Han har undervist rundt omkring i verden - lande som Argentina, Danmark, Frankrig, Norge, Peru, Sverige, Thailand osv.

 

Catatau har haft en succesrig karriere med erfaring lige fra at være dansemodel til at være med i musikvideoer, tv-shows og teater produktioner med danselegender såsom Aktuel Force, Archie Burnett og Slowmotion Phax. Han har optrådt på alle de store tv-kanaler i Brasilien såsom MTV, TV Cultura, SBT, Gazeta Network, TV Globo, Multishow blandt andre. I året 2004/05 blev han en del af teaterselskabet Zona Branca og turnerede til lande som Frankrig , Tunesien, Holland og andre.

 

Han har lavet en del TV-reklamer for virksomheder som Coca-Cola, UOL og

Red Bull. Fra 2008 til 2012 arbejdede han som den faste breaker på TV Cultura programmet "Manos e Minas". Han var også med i den brasilianske biograffilm "O Magnata".

Fra 2012 til 2019 rejste han og arbejdede i Brasilien, Skandinavien, Laos og Thailand - forestillinger, workshops, shows og dommere ved flere konkurrencer.

 

I 2019 flyttede han til Danmark og er aktiv i den danske break scene - han underviser regelmæssigt på danseskoler og danseuddannelser, har dømt flere break events samt deltaget med toprangering ved flere begivenheder i Danmark.

Catatau.jpg
bottom of page