top of page

Emil Castro har breaket siden 2000 og deltaget i internationale battles i USA, Europa og Asien. Han har blandt andet vundet Street Star i Sverige, Rain Jam i UK, Hip Hop Pfingst Camp i Tyskland, samt en række danske events f.eks. King of Jutland, Århus Get Down, Bboy BBQ. Han har også været finalist til DM i break og Red Bull Denmark Cypher og repræsenteret Danmark som inviteret gæst til Chelles Battle Pro og R16 Korea.

Emil har tilbragt en del tid i udlandet, blandt andet som udvekslingsstuderende i New York hvilket har givet ham mulighed for at studere og udøve breaking i dets fødested. Emil har blandt andet modtaget undervisning/træning fra pionærer som Ken Swift, men også som battlet til events og cyphers i New Yorks undergrundsscene.

Emil har en Master of Science i Applied Economics and Finance og har arbejdet i den finansielle sektor på tværs af Norden, Tyskland og UK siden 2011 og er netop vendt tilbage til Danmark efter ~5 år i London hvor han har arbejdet inden for FinTech.

Til dagligt arbejder Emil som Manager i det internationale rådgivningsfirma KPMG hvor han specialiserer sig i rådgivning og projektstyring inden for risikostyring og compliance i den finansielle sektor

Udklip.PNG
bottom of page