top of page

Joel har danset siden 1989 og er en af Danmarks hiphop-pionerer. Han har undervist i Breaking siden 1993 og været lærer, mentor og coach for utallige dansere hvoraf flere er blevet danseikoner med international karriere. Siden 90’erne var han bl.a med til at organisere lokale events, samle breakere og starte skole med break, locking og popping i slut 90’erne. I 2002 var han medstifter af Hotstepper - en førende hip hop og urban danseorganisation med aktiviteter i Danmark, Brasilien og Asien. Siden han startede har han altid arbejdet passioneret for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet og er award nomineret for sit arbejde i DK.

 

Joel har deltaget ved nogle af verdens største battles og er bl.a. vinder af første Scandinavian Battle Of The Year, crew finalist til UK Bboying Championships, semifinalist solo bboy til UK Bboy Championships og har deltaget flere gange ved International Battle Of The Year samt tidligere blevet award nomineret til Årets Bboy i DK ved Hip Hop Awards. Han har dømt i Europa og Asien inklusiv UK Bboy Championships China, Battle of the Year Sydøstasien, R16 - og Hip Hop International Thailand samt Bboy World Asia.

 

Joel har dansecredits for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow, Fugees, De La Soul og artister som Justin Timberlake, Punjabi MC og The Prodigy. I dag har han danserfaring i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning og workshops til musikvideos og optræden i statsteatre.

 

Udover dansen har Joel en Honours Bachelor i Management fra UMIST, UK og har afsluttet flere kandidatfag fra ITU. Han har rig erfaring som selvstændig erhvervsdrivende der rækker fra økonomi og projektstyring til marketing og merchandising i flere lande.

15871501_1576311165719378_74340644131718
bottom of page