top of page

Karen Galsgaard også kendt som b-girl Tuff Cookie har rødder- og er pionerer i den danske Hip Hop scene siden 1998.

 

I 2002 sammen med Joel De Andrade grundlagde de Hotstepper, som er i dag et hjem for mange af DKs bedste Hip Hop & urban dansere.

 

Hendes erfaring spænder fra battles, shows, TV og teater til international dommer og workshops samt etablering af events, community og velgørenheds projekter. Karen er desuden sammen med Joel blevet nomineret til awards for deres bidrag til den danske dansescene.

 

Hun har rejst og danset verden rundt på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden til ære for kronprinsen.

 

Karen er bl.a. vinder af den første Scandinavian Battle Of The Year, finalist til Nike Woman Europe og har deltaget ved International UK Bboying Championships, Floorwars og Streetstar. I 2017 startede hun den Brasilianske crew Hotstepper Sisterhood - bestående af kvindelige medlemmer indenfor breaking, DJ, MC og Graffiti.

 

Karen har også danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow og artister som Punjabi MC, Kato, arbejdet med Red Bull, Everlast, Bianco Footwear, Amnesty International, Schwartzkopf, FHM, DeeJay Awards, Ladyfest og Kia Motors.

 

Hun har været og er stadig mentor for utallige elever på Hotstepper og i udlandet, hvoraf mange er blevet dansere i verdensklasse bl.a. er hun tidligere lærer og stadig mentor for b-boy Zoopreme (Rico Coker) fra The Ruggeds – en af verdens top b-boys.

 

Udover at være en aktiv repræsentant af Hip Hop, har Karen en BA i International Business fra Copenhagen Business School i Danmark, har taget flere Management fag i Salford University i England og deltaget ved flere dansekurser.

Karen portræt 1.jpg
bottom of page